Go Comb: ideale kam voor onderweg, past in elke portemonnee

Go Comb: ideale kam voor onderweg, past in elke portemonnee

Een kam is een alledaags voorwerp dat vaak thuis voor de spiegel gebruikt wordt, maar ook handig voor onderweg. Maar hoe neem je, vooral als je geen tas hebt, die kam nu mee? Go Comb heeft daar een oplossing voor en past door de handige vormfactor in elke portemonnee.

De Go Comb is verkrijgbaar in verschillende materialen, van plastic tot metaal en er zijn verschillende designs mogelijk. Voor de echte kamliefhebber kan deze zelf gepersonaliseerd worden met een naam of  tekst. Wil je ook direct kijken wat je doet? Er is een Go Comb die ook een spiegelfunctie vervult, handig.

GoComb6 GoComb5 GoComb4 GoComb3 GoComb2

De Go Comb is op Kickstarter te vinden en het benodigde bedrag is al binnen. Vanaf $ 10 dollar (+$5 verzendkosten) kun je al een kam voor in je portemonnee bemachtigen.

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo