Genie Smart Lock: deur op afstand open doen

Genie Smart Lock: deur op afstand open doen

Er zijn inmiddels meerdere producten op de markt waarmee deuren op afstand geopend kunnen worden, vaak met bijbehorende app. Genie Smart Lock kan dat ook, maar biedt ook nog eens een accuduur van 12 maanden. Genie Smart Lock maakt gebruik van WiFi (met meegeleverde hub), of van Bluetooth Low Energy als de hub niet aanwezig is.

Geniesmartlock1

De Genie Smart Lock is een volledige vervanging voor het huidige slot en kan dus simpel vervangen worden. Via een Android- en iOS-app kan het slot op afstand bediend worden, waar ook ter wereld je bent. Op het slot zit een extra schermpje met daarop informatie over bijvoorbeeld de temperatuur of een persoonlijke groet. Ben je de sleutel kwijt, dan kan de deur opengemaakt worden met de meegeleverde sleutel, je zult dus nooit buitengesloten worden.

Geniesmartlock4

Genie Smart Lock is nog niet te koop, de makers hebben zelfs nog geen werkend prototype, maar toch doen ze de ambitieuze uitspraak dat er een levering zal plaatsvinden aan het einde van dit jaar. Dit slimme slot is al te pre-orderen voor $ 249 en er zal binnenkort een IndieGoGo-campagne gelanceerd worden waarbij het doel $ 100.000 zal worden. Of de Genie Smart Lock ook in productie genomen zal worden als dat niet behaald wordt, is vooralsnog niet bekend. De uiteindelijk winkelprijs wordt volgens de makers $299. Geniesmartlock2

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo