Vaatwasserfeatured
Via: Bito / youtube.com (capture) | Bito

Het geheim van de vaatwasser is eindelijk opgelost

Al eens afgevraagd wat toch eigenlijk allemaal gebeurd in je vaatwasser, op het moment dat je de deur dicht klikt? Een hoop geluiden, maar geen idee wat er zich echt afspeelt.

Zo spoelt je vaatwasser

Waarschijnlijk gebruik je hem om de zoveel dagen (of zelfs iedere dag), maar is het tot op heden een geheim hoe die trouwe vriend jouw vaat schoon krijgt. Die trouwe vriend is natuurlijk de vaatwasser, maar deze vriend is (helaas) niet zo goed in het door vertellen van geheimen…

Via: flickr.com | Joris Leermakers, CC

In de video hier beneden wordt dat geheim nu eindelijk eens ontrafelt. Met behulp van een GoPro camera zijn de activiteiten van een vaatwasser van binnen opgenomen.

Vaatwasser-1
Via: pixabay.com | Manfredrichter, CC

Als je die video bekeken hebt denk je waarschijnlijk “is dat nou alles” maar puur voor je eigen nieuwsgierigheid, bekijk hem toch maar eens.

Dit wist je waarschijnlijk niet he?! Als je echt de tijd hebt, hebben we ook een extended versie voor je! Een iets modernere machine, maar principe blijft hetzelfde!

Zo, nu weet jij het ook!

Graag gedaan hoor! Scheelt je toch weer een aantal keer het wasprogramma te onderbreken om er zelf achter te komen! (Zonder resultaat natuurlijk…)


Volg GadgetsDaily op Facebook


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.
Ook interessant
Blockchain smartphone crypto
Deze 3 telefoons maken gebruik van blockchaintechnologie