Geen smart TV? Geen probleem, goedkope oplossing van Philips voorhanden

Geen smart TV? Geen probleem, goedkope oplossing van Philips voorhanden

Misschien zou je heel graag een spiksplinternieuwe Smart TV willen kopen, maar je oude is eigenlijk nog lang niet aan vervanging toe. Kijk dan eens, als uitstekend alternatief, naar de nieuwe Home Media Player HMP7100 van Philips. Dit is een hele mooie nieuwe oplossing. Het apparaat maakt het mogelijk alle slimme functies van een Smart TV te combineren, en dat in een fraai vormgegeven en compact apparaat, dat je heel makkelijk aan je eigen TV kunt hangen.

Stijlvolle vormgeving

Mooi slank en compact vormgegeven, slechts 18 cm breed. Het apparaat is zeer stijlvol afgewerkt in geborsteld aluminium, en is daardoor naadloos te integreren in elk interieur. Door de ingebouwde WiFi-functionaliteit en de snelle USB verbinding heb je direct toegang tot alle inhoud op het internet en uiteraard tot je eigen laptop of P.C.

Bovendien is de HMP7100-speler uitgerust met een DTS 2.0-uitgang en geeft Dolby Digital-geluid, waardoor je heerlijk kunt genieten van een prachtige geluidskwaliteit.

De prijs is slechts € 129,99, scheelt toch een hele slok op een borrel in verhouding met de aanschaf voor een Smart TV.

philips

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo