Geef fooi met je pinpas of creditcard met de DipJar

Geef fooi met je pinpas of creditcard met de DipJar

We betalen tegenwoordig steeds meer met de pinpas of een credit card. Komt je zeker bekend voor. Contant geld op zak wordt steeds minder. Hierdoor komt het geven van fooi in een restaurant of op het terras vaak in de knoop. Je kunt wel een extra bedrag laten meepinnen, maar ideaal is het niet. Hiervoor heeft men nu de DipJar ontworpen.

hd_c96c088c49239deaa942af337a0a2f73

Een nieuw project, ontworpen om het gemak van betaalkaarten te combineren met het geven van een fooi.

Het principe is een standaard fooienpot maar dan met ingebouwde technologie, dusdanig dat deze pinpassen en credit cards accepteert. Wil je een fooi geven? Steek je pinpas of credit card in de DipJar, haal de kaart er weer uit en wacht op het bevestigingsgeluid. Meer houdt het niet in, simpel toch? Momenteel wordt de DipJar bij een aantal bedrijven op locatie getest. De ontwerpers zijn druk bezig het product zo snel mogelijk beschikbaar te krijgen voor meer geïnteresseerden, en de DipJar commercieel te maken.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo