Gadgets met stijl: geef ze cadeau of verwen jezelf

Gadgets met stijl: geef ze cadeau of verwen jezelf

Dat er gadgets in allerlei soorten en maten zijn weten we inmiddels wel. Er is dan ook niets leukers dan gadgets krijgen, of juist uitdelen. Wij kregen van onze vrienden van Van Helden een setje supertoffe gadgets opgestuurd!

Easy!

Na kortstondig contact met Van Helden en het versturen van ons logo was alles in kannen en kruiken, deze relatiegeschenk-experts gingen aan de slag en nog voordat ik het wist lag er een pakketje op me te wachten. Hierin zaten vele, cool gadgets, alleen voorzien van het GadgetsDaily-logo. Natuurlijk komt de zomer eraan, dus veel ervan gaat mee op vakantie..

Wat we kregen…

Met het warme weer, tijdens het sporten, er is geen reden om geen Dopper in huis te hebben, vooral niet als je logo of naam op prijkt. In het pakket zat dan ook een, inmiddels veelgebruikte, waterfles met handig bekertje. Ook een thermoskan, voor dat warme kopje thee of koffie zat in ons pakket, eveneens met logo. Maar er is nog veel meer…

Dopper

Schrijven en opslaan

Even snel een notitie maken in dit hippe rode notitieboekje, uiteraard met de meegeleverde stijlvolle balpen. Mocht je het toch allemaal wat digitaler willen, een fancy USB-stickje samen met een lanyard, handig!

GadgetsDailyVanHelden

Voor ze regen, of de zon…

Het is begin juli en de zon schijnt hard, heel hard. In mijn geliefde en mooie Maastricht is er vandaag zelfs een hitterecord gehaald voor de maand juli. Een beetje schaduw kan geen kwaad en de eerste onweersbui kijk ik al naar uit. Maar toch, die regen is niet altijd fijn en deze paraplu helpt dan om je humeur weer op te vrolijken met zijn wolken-binnenkant.

Om ook optimaal te genieten van de zonneschijn werd er een zonnelader meegeleverd om je gadgets (bijvoorbeeld je smartphone) op zonne-energie op te laden. Superhandig natuurlijk met deze temperaturen. Dus jouw middagje op het strand, aan het zwembad of gewoon lekker onderweg wordt niet meer verstoord door lege gadgets.

AllesGD

Wil jij ook zulke toffe gadgets, voor jezelf, om cadeau te doen of natuurlijk voor je klanten en relaties, Van Helden heeft een speciale actie, meer lees je hier (inclusief actiecode!)

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo