Star Wars Lightsaber Thumb Wrestling: strijd met je eigen duimen!

Star Wars Lightsaber Thumb Wrestling: strijd met je eigen duimen!

Als je van oudsher een echte Star Wars fan bent, zouden wij nog wel veel meer items kunnen maken hierover. Maar we houden ons in, zou anders helemaal uit de hand lopen. Wat wij nu tegenkwamen willen we jullie echter niet onthouden.

Dit is de Star Wars “Lightsaber Thumb Wrestling Kit”, ofwel vrij vertaald de lichtsabel duim gevecht set . Het setje wordt geleverd met twee duim gemonteerde lichtsabels, en een boek met een heleboel verschillende arena’s, om in allerlei verschillende filmlocaties te kunnen strijden. Heb je grote handen, dan heb je wel een probleem, je duimen passen dan waarschijnlijk niet door de gaten van de kaart. Mocht je al geen pijn aan je duimen krijgen van het gebruik van je smartphone of tablet, dan krijg je het wel van de gevechten met de lichtsabels uit Star Wars. Te verkrijgen via deze link, voor € 11,27.

star wars

Star Wars Lightsaber Thumb Wrestling

Hier een voorbeeld van de spannende gevechten die plaats kunnen vinden! Kortom, ben je fan van Star Wars, is dit het ideale tijdverdrijf!

Het mooiste is nog: je kan de sabel-gevechten op verschillende ondergronden uitvechten:

star wars

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo