Fotografeer jezelf van afstand met drone Nixie

Fotografeer jezelf van afstand met drone Nixie

Selfies maken, wie doet het niet anno 2014. Het is heel eenvoudig, maar je bent natuurlijk beperkt met je armlengte. Dus komen er hulpmiddelen op de markt, zoals al eerder de Quick Selfie Pole, een soort van verlengstuk van je arm. Maar er is meer…

Natuurlijk komen er steeds meer nieuwe vindingen die het maken van een selfie nog makkelijker en spectaculairder moeten maken. Christoph Kohstall is uitvinder en kwam op het idee om de Nixie te ontwerpen. Een kleine drone, die een camera aan boord heeft en die je heel simpel als een polshorloge kunt dragen.

Je hoeft alleen maar op de knop te drukken en Nixie vliegt weg, maakt een foto van jou en komt meteen weer terug. Voorlopig nog een prototype, maar wel een vinding met veel potentie, bekijk daarvoor de video maar eens.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo