Foldylock: stijlvol opvouwbaar slot

Foldylock: stijlvol opvouwbaar slot

Dat het belangrijk is om je fiets of ander voertuig goed af te sluiten, is niets nieuws. Er zijn dan ook honderden, zo niet duizenden verschillende sloten beschikbaar. Daar komt weer een nieuwe bij, Foldylock. Foldylock is een stijlvol, opvouwbaar slot met een lengte van 90 cm.

Foldylock

Foldylock is een item dat, als zovelen tegenwoordig, zijn entree maakt op Kickstarter, een crowdfunding-site. Dit stijlvolle slot is van volle lengte (90cm) makkelijk op te vouwen tot een handig, handzaam pakketje dat je kunt monteren op je fiets, of gewoon in je rugzak stoppen. Het doel van Foldylock is inmiddels behaald op Kickstarter, dus deze zal in november uitgeleverd worden. Bestellen kan nog via Kickstarter vanaf 65 dollar.

 

http://youtu.be/A2E-V_yGmb4

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo