FlyKly Smart Wheel: maak van elke fiets een elektrische fiets

FlyKly Smart Wheel: maak van elke fiets een elektrische fiets

Met de FlyKly Smart Wheel is het mogelijk door alleen het wiel van je fiets te vervangen, net even dat extra duwtje in de rug te krijgen. Met andere woorden, de FlyKly Smart Wheel maakt van elke fiets een elektrische fiets!

FlyKly Smart Wheel

Het FlyKly Smart Wheel is op praktisch elke fiets te monteren en zorgt ervoor dat je tot 25 km/h ondersteuning krijgt van de ingebouwde motor. Natuurlijk bedien je een Smart Wheel met je smartphone en is het mogelijk je fiets te tracken, ook als hij gestolen wordt. De actieradius van de FlyKly Smart Wheel is ongeveer 50 KM, dus een dagje fietsen met ondersteuning lijkt mogelijk. Ook dit is een Kickstarter-project, waarbij het doel van $ 100.000 al behaald is, dus het slimme wiel zal zeker in productie gaan! Voor $550 kun je er één aanschaffen.

FlyKly-1

FlyKly

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo