Fluxbag: blaas een heel luchtbed op met slechts één adem!

Ken je dat? Even een luchtbed opblazen en het duurt altijd langer dan je denkt. Of op het strand, dat opblaasbare beest vol met lucht zien te krijgen? Fluxbag lost dit probleem op en doet dit alles met één adem.

Klik hier om cookies te accepteren en deze content te tonen

Fluxbag

Fluxbag is een slimme oplossing van een Duitse ondernemer die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een luchtbed met slechts één adem op te blazen. Het werk als volgt: blaas de het luchtmatras met één adem vol met lucht en maak hem dicht. Bevestig vervolgens het ventiel op het luchtbed of ander opblaasbaar ‘ding’. Leun op de Fluxbag zodat de lucht eruit kan om vervolgens in het luchtbed te stromen. Klaar!

Eerder succesvol op Kickstarter

Bij dit succesvolle Kickstarter-project werden meerdere opzetstukken geleverd zodat je er praktisch alles mee kunt opblazen. Handig op bijvoorbeeld het strand, vooral omdat de Fluxbag opgevouwen bijzonder eenvoudig mee te nemen is.

Het innovatieve maar oersimpele luchtmatras heeft de benodigde funding op Kickstarter al volledig opgehaald en is nu ook in online te verkrijgen.

Klik hier om cookies te accepteren en deze content te tonen

Perfect voor in de zomer

Omdat het zo gemakkelijk mee te nemen is en je geen pomp of iets dergelijks nodig hebt, is het perfect voor een lekker zomers dagje. Daarnaast ben je ook niet uitgeput van het opblazen tijdens een hete dag… Ideaal!

Ook interessant
Sense zorgt dat je beter gaat slapen