Fluxbag: blaas een heel luchtbed op met slechts één adem!

Fluxbag: blaas een heel luchtbed op met slechts één adem!

Ken je dat? Even een luchtbed opblazen en het duurt altijd langer dan je denkt. Of op het strand, dat opblaasbare beest vol met lucht zien te krijgen? Fluxbag lost dit probleem op en doet dit alles met één adem.

Fluxbag

Fluxbag is een slimme oplossing van een Duitse ondernemer die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een luchtbed met slechts één adem op te blazen. Het werk als volgt: blaas de het luchtmatras met één adem vol met lucht en maak hem dicht. Bevestig vervolgens het ventiel op het luchtbed of ander opblaasbaar ‘ding’. Leun op de Fluxbag zodat de lucht eruit kan om vervolgens in het luchtbed te stromen. Klaar!

Eerder succesvol op Kickstarter

Bij dit succesvolle Kickstarter-project werden meerdere opzetstukken geleverd zodat je er praktisch alles mee kunt opblazen. Handig op bijvoorbeeld het strand, vooral omdat de Fluxbag opgevouwen bijzonder eenvoudig mee te nemen is.

Het innovatieve maar oersimpele luchtmatras heeft de benodigde funding op Kickstarter al volledig opgehaald en is nu ook in online te verkrijgen.

Perfect voor in de zomer

Omdat het zo gemakkelijk mee te nemen is en je geen pomp of iets dergelijks nodig hebt, is het perfect voor een lekker zomers dagje. Daarnaast ben je ook niet uitgeput van het opblazen tijdens een hete dag… Ideaal!

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo