Flappy Bird DIY-kit brengt game tot leven

Flappy Bird DIY-kit brengt game tot leven

De Flappy Bird DIY-kit die op Kickstarter te vinden is, brengt deze populaire game tot leven. Met behulp van een drie kleine motortjes, accu, led en nog een aantal onderdelen kun je een Flappy Bird-game namaken. Uiteraard kan het vogeltje bewegen, het grote voordeel: je kunt niet afgaan, scheelt weer veel frustratie.

Make Flappy Box

Make Flappy Box, zoals het project officieel heet, is op Kickstarter te vinden waarbij er een nobel doel wordt nagestreefd. Bij elke $ 5.000 die opgehaald wordt, geven ze een workshop voor minder bedeelde kinderen. Met nog een aantal dagen te gaan op het moment van schrijven is de eerste $ 5.000 nog net niet binnen. Wil je het project steunen, dat kan nog, vanaf $ 39 + een stevige $ 20 verzendkosten ben jij de eigenaar van een echte, DIY, Flappy Bird-box. Mocht je uitgekeken raken op Flappy Bird, dan kan er altijd nog een andere achtergrond in jouw game om er bijvoorbeeld een racetrack van te maken.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo