Fitbit Force: stappenteller en horloge in één

Fitbit Force: stappenteller en horloge in één

Fitbit is geen onbekende in de wereld van de activiteitentrackers. Ze hebben onder andere de Fitbit Flex op de markt gebracht en vandaag is ook officieel de opvolger aangekondigd, de Fitbit Force. Hiermee zijn onder andere stappen te tellen, maar functioneert deze ook als horloge.

Fitbit Force

De Fitbit Force is een activiteitentracker, die naast stappen ook de mogelijkheid heeft om het aantal beklommen trappen te tellen. De meest interessante nieuwe functie is dat de Fitbit Force ook dienst kan doen als horloge. Dit wil dus zeggen dat de Force in ieder geval één apparaat overbodig maakt. Net als de Fitbit Flex zal de Fitbit Force draadloos synchroniseren met iOS-apparaten en geselecteerde Android-toestellen (aantal Samsung en >Android 4.3). De Force zal verkocht worden voor $ 129, maar zodra deze beschikbaar is in Nederland, zal dit waarschijnlijk € 129 zijn.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo