FireChat ideale berichten-app voor als je even geen bereik hebt?

FireChat ideale berichten-app voor als je even geen bereik hebt?

We leven in de tijd van Whatsapp en ook nog een beetje het SMS’je. Bijna altijd tot je beschikking. Sta je echter op een groot evenement, dan willen deze communicatiemiddelen het toch nog wel eens laten afweten. De FireChat app, die recent is uitgebracht, ziet hier een oplossing in. De app verbindt smartphones die vlak bij elkaar in de buurt zijn via Wi-Fi en Bluetooth. Hierdoor onstaat er een tijdelijk netwerk, dat de gebruikers in staat stelt berichten te versturen zonder dat daar een internetverbinding voor nodig is.

De TinCan app is hier een ander voorbeeld van. Allebei creatief bedacht, maar of het een succes gaat worden? De huidige technologie laat slechts afstanden tot ongeveer tien meter toe, daardoor moet het ontzettend druk om je heen zijn en daarnaast moeten de meeste aanwezigen ook FireChat op hun smartphone hebben staan. Maar waarom niet, probeer het uit roepen wij. Beschikbaar voor Android en iOS.

firechat

 

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo