Finis Neptune, onderwater muziek luisteren

Finis Neptune, onderwater muziek luisteren

Finis Neptune

 

Geen work-out compleet zonder een goede playlist. Met Finis Neptune kun je nu zelfs in het water naar je favoriete nummers luisteren en dat op een wel heel bijzondere manier: Een waterbestendige MP3 speler die het geluid van je muziek verzendt via de botten in je gezicht.

Uniek omdat het gebruik maakt van beengeleiding, om muziek naar je oren te sturen in plaats van de meer traditionele weg, namelijk via je gehoorgang. Met de jukbeenderen als geleidingen worden de vibraties van het apparaat opgepikt door het binnenoor en omgezet in helder geluid.

Een high contrast OLED scherm dat het zien van de MP3 speler onder water een minder grote uitdaging maakt. Het scherm zit op de achterkant van je hoofd en het apparaat zelf kan aan vrijwel elke normale duikbril bevestigd worden. Ruimte voor 4GB muziek die je kunt uploaden via een microUSB kabel.

Finis Neptune 2

Op dit moment verkrijgbaar voor 159,99 dollar. Lijkt ons geen gek idee, toch? Laat weten wat jij er van vindt in een reactie hieronder.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo