Everyday Watch: tot wel 10 verschillende looks met één horloge

Everyday Watch: tot wel 10 verschillende looks met één horloge

De Everyday Watch, een briljant idee al zeggen we het zelf, is een horloge-set bestaande uit vijf bandjes en twee klokjes. Op deze manier is het mogelijk om 10 verschillende looks te creëren door het simpel wisselen van het bandje of de klok.

Nu kon dit natuurlijk eerder al, elke dag een andere look, maar het Everyday  Watch-project van Daniel Eckler maakt het dragen van tien verschillende stijlen aan horloges toegankelijk voor iedereen. De banden zijn makkelijk te verwisselen door een speciaal systeem en de Japanse klokjes hebben een doorsnee van 38 mm. In het pakket zit onder andere een basic klok en een iets meer verfijnder model. Qua bandjes worden er drie lederen meegeleverd (bruin, beige en zwart), één rubberen (blauw) en een canvas-exemplaar (groen).

EverydayWatch3

Deze set kost zo’n 200 Canadese Dollars op Kickstarter, de uiteindelijke retailprijs is nog niet bekend, maar zal zeker hoger liggen. Voor € 136 kun jij dus de gelukkige eigenaar worden van de Everyday Watch. Geduld is wel nog even noodzakelijk, de eerste exemplaren worden in december 2014 verstuurd (gratis!).

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo