Eero router zorgt eindelijk echt voor constante Wifi verbinding

Eero router zorgt eindelijk echt voor constante Wifi verbinding

Zo herkenbaar dit voor ons allemaal, de draadloze router die je in huis hebt hangen, waar dan ook, heeft weer eens problemen met je verbinding met het internet, waarom nu weer?

Op sommige plaatsen in je huis heb je geen bereik, een trage verbinding en soms hapert hij simpelweg helemaal. Dan maar weer eens de router met eventueel repeaters en/of accespoints opnieuw opstarten.

Maar nu is er de “Eero” die beweert dat al deze vervelende interrupties niet meer kunnen en zullen gebeuren.

Mesh network

Indien je een set van bijvoorbeeld 3 Eero’s aanschaft, zetten deze onderling een zogenaamd “mesh network op en nemen ze overal vanzelf de beste en sterkste frequenties. Logisch dat je dan overal over een meer dan uitstekend bereik kunt beschikken. Verder beschikt de Eero over een ingebouwde Bluetooth verbinding, download hij automatisch updates en beschikt hij ook nog over de functionaliteit die je bezoek met slechts één druk op de knop toegang verleent tot je netwerk. Klinkt helemaal niet verkeerd, toch? Reserveer een Eero voor $ 125 via deze link. Een set van 3 is verkrijgbaar voor de prijs van $ 299.

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo