Earin: allerkleinste draadloze headphone, op te laden in broekzak

Earin: allerkleinste draadloze headphone, op te laden in broekzak

Muziek luisteren, telefoontjes plegen of jezelf gewoon even lekker afsluiten van de buitenwereld, dat kan allemaal met headphones. Ze zijn er in vele soorten en maten, van heel groot, tot belachelijk klein. Earin valt in deze laatste categorie en claimt de kleinste draadloze headphone ter wereld te zijn. De makers hebben een zeer klein headset gecreëerd, met naar eigen zeggen subliem geluid die aan te sluiten zijn via Bluetooth. Opladen gaat via een meegeleverd buisje, gewoon in je broekzak, handig!

Voor de verandering heeft Earin geen app, interface of andere grafische bedieningsmogelijkheid, het is een kwestie van aansluiten en luisteren maar. Alles wordt bediend en geregeld door de standaard-mogelijkheden van bijvoorbeeld iPhone of Android-device. Earin is verkrijgbaar via Kickstarter en zal geleverd worden in januari 2015 voor 99 pond, zo’n € 124.

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo