Deze muur verandert van kleur met één druk op de knop

Deze muur verandert van kleur met één druk op de knop

Een supertof concept, e-ink-panelen op een muur die via een afstandsbediening van kleur kunnen veranderen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en verven behoort definitief tot het verleden.

E Ink Prism

De gebruikte technologie van deze mee kleurende muren wordt E Ink Prism genoemd en bestaat zoals te verwachten ook volledig uit e-ink-panelen. Deze kennen er van bijvoorbeeld e-readers in een iets andere vorm, waarbij het allergrootste voordeel is dat ze nauwelijks stroom verbruiken. Op deze manier heb je een extra interieurboost die geen grote invloed heeft op de energierekening.

einkprysm2

Vooralsnog is het een werkend prototype, maar het ziet er erg tof uit. Stel voor, je hebt een feestje en past de kleur van de muur daar even simpel op aan, voor één avondje…

einkprysm1

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo