Dubsmash: nieuwe hit in Nederland zorgt voor briljante video’s

Dubsmash: nieuwe hit in Nederland zorgt voor briljante video’s

Natuurlijk zijn er mensen die nog steeds enthousiast Wordfeud spelen, maar de tijd gaat snel. We zijn net over de blauwe vinkjes van WhatsApp heen en nu komt Dubsmash, de nieuwe hit in Nederland.

Dub-wat?

Dubsmash is een app voor Android en iOS die vele bekende en minder bekende quotes en geluiden bevat. Nu is dit geen ordinair soundboard, want jij kunt deze ‘playbacken’ in een video. Nadat je een fragment hebt uitgezocht, maak je een selfie-video waarbij je dit op een ludieke manier playbackt. Resultaat zijn hilarische video’s, vooral als de maker zich kan inleven. Uiteraard deel je ze vervolgens met je vrienden via WhatsApp of Facebook.

Dubsmash downloaden

Heel Nederland Dubsmasht tegenwoordig en wil jij niet achterblijven download dan hier voor Android en iPhone om coole filmpjes te maken. Benieuwd naar de resultaten, check dan deze 25+ toffe video’s van Dubsmashers.

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo