Drie beroemde klassieke games samengevoegd tot spectaculair Pacapong spel!

Drie beroemde klassieke games samengevoegd tot spectaculair Pacapong spel!

Legendarische games waren het in de jaren tachtig, Space Invaders, Pacman en Pong. Door velen onder ons zeer zeker destijds tot aan een verslaving toe gespeeld.

 

Anno 2015 zijn deze 3 vermaarde spelen nu samengevoegd tot 1 nieuwe game, Pacapong. Een spel dat nog veel moeilijker is dan dat het in eerste instantie lijkt.

Schiet een Pac-man van ene naar de andere kant van het doolhof, waarbij je tegenstander met het Pong-staafje hem zal proberen terug te kaatsen. Maar pas op, uiteraard doen ook de aliens uit Space Invaders mee en schieten regelmatig door je beeld heen.

Lijkt misschien allemaal een beetje een rommeltje, maar Pacapong is toch echt wel best goed in elkaar gezet. Je zult echt goed moeten inschatten waar je de PacMan het doolhof in schiet, anders is het snel over. Als hij namelijk een van de spookjes raakt, zal er een stuk van je Pong-staafje afgaan. Gebruik de eveneens zeer bekende pillen die hij onderweg opeet als munitie tegen de Space Invaders. Is dit het ontstaan van misschien wel een nieuwe verslaving anno de 21e eeuw? We zullen zien!

Pacapong kun je gratis downloaden voor Windows, maar ook voor OSX en Linux. Speel ze!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo