Dozing Desk maakt werken vanuit bed mogelijk

Dozing Desk maakt werken vanuit bed mogelijk

Soms zijn er van die dagen dat je het liefst in bed wil blijven liggen en helemaal niets doen. Nu kan dit niet altijd, er moet ook gewerkt worden. Dozing Desk maakt dat net iets makkelijker en levert een stand die in bed gebruikt kan worden, zie het als een bureau met verstelbare armen en blad. Hierdoor kan er in een liggende houding gewerkt worden, vanuit bed.

Hoe ideaal dit ook klinkt, wij vragen ons wel af hoe lang het duurt voordat je armen moe worden van deze houding. Neemt niet weg dat Dozing Desk een mooie oplossing kan zijn voor de mensen, die om welke reden dan ook, aan bed gebonden zijn. Dit bureau is te koop voor zo’n € 65 (¥ 8980).

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

1 Reactie
 1. Ik ben wegens ziekte aan bed gebonden, maar ik zou zo inderdaad niet lang kunnen typen. Nu lukt het me sowieso niet meer om een laptop te gebruiken (te ziek), maar gelukkig kan ik via mijn smartphone toch nog op internet en sociaal contact hebben. Ik gebruik mijn telefoon dan ook voor alles. Ik vraag me af hoe ik voorheen zonder heb gekund.

  Laat een reactie achter

   
   

  Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

   

  GadgetsDaily
  Logo