Doorzichtige kajak fungeert als een echte Glass Bottom Boat!

Het is eigenlijk zo simpel, maar toch is er waarschijnlijk nooit eerder iemand op het idee gekomen om een kajak te bouwen die volledig doorzichtig is.

 

Op die manier fungeert deze kajak als een echte “Glass Bottom Boat” en kan de kajaker alles waarnemen wat er onder zijn boot gaande is, mits er natuurlijk sprake is van helder water. Hierdoor ben je in staat nog meer te genieten en ervaringen op te doen tijdens je tocht over het water.

Verschillende uitvoeringen

Van deze doorzichtige kajak zijn meer uitvoeringen in de handel. Schrik niet van de prijs, ze zijn niet echt goedkoop. Reken maar op zo’n € 2.000 euro die je zult moeten neerleggen om dit zeer zeker wel revolutionaire transparante exemplaar in je bezit te krijgen. Meer weten? Klik dan op deze link.

doorzichtige kajak

doorzichtige kajak doorzichtige kajak doorzichtige kajak

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer