Doorzichtige dakpannen maken zonne-energie bereikbaar

Doorzichtige dakpannen maken zonne-energie bereikbaar

Het opwekken van zonne-energie zorgt voor minder belasting van het milieu en is ook nog eens goed voor je portemonnee. Maar weinig reden om het niet te doen en deze doorzichtige dakpannen van SolTech Energy maken het ook nog eens mooier.

Doorzichtige dakpannen

In deze speciaal ontwikkelde dakpannen zit een ruimte waarin lucht verwarmd kan worden. Deze deze aan te sluiten op de verwarmingsinstallatie wordt er via het gehele dak energie verzameld die kan zorgen voor een duurzame warmtebron in huis. Hierdoor zal onder andere de energierekening flink omlaag gaan, maar het is ook nog eens een duurzame en wat stijlvollere manieren voor het opwekken van energie.

Lees ook: Zo maak je zelf zonnepanelen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geen stellage

Inmiddels zijn de eerste huizen in zweden al voorzien van deze nieuwe doorzichtige dakpannen. Wil jij niet zo’n stellage op het dak, maar toch gebruik maken van zonne-energie zouden dit natuurlijk een briljante oplossing zijn.

Doorzichtigedakpannen1

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo