Deze verjaardagskaart wil je niet krijgen, echt niet

Deze verjaardagskaart wil je niet krijgen, echt niet

Een verjaardagskaart is natuurlijk altijd leuk om te krijgen, maar ontvang je de ‘Best Prank Birthday Card Ever’ dan zul je minder enthousiast worden. Het is namelijk een kaart die nogal vervelend is, waarbij de verzender ongetwijfeld hard kan lachen.

Best Prank Birthday Card Ever

De Best Prank Birthday Card Ever dient uit de ‘veilige modus’ gehaald worden waarna deze opgestuurd kan worden. De ontvanger maakt de kaart open en er begint een verjaardagsliedje te spelen. Tot zover niets aan de hand zou je denken, totdat je ontdekt dat dit een uurtje of drie zal doorgaan. Een button om te stoppen is er niet en nogmaals op de play-button drukken zorgt ervoor dat het volume omhoog gaat.

Niet te stoppen!

Er is maar één manier om de kaart te stoppen en daar komt grof geweld bij kijken. Natuurlijk kun je ook drie uur je irritatiegrens opzoeken, maar of dat zo verstandig is. Wil jij ook iemand voor de gek houden, de kaart is te bestellen voor $ 15.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo