Deze stoere waterfles past perfect in je zak

Water, we hebben er allemaal zo’n 1,5 liter van nodig op een dag, maar dat is lang niet altijd haalbaar. De bedenkers van Fred Water Flask hebben een fles ontworpen die makkelijk mee te nemen, maar er vooral heel stoer uitziet.

Spa

Natuurlijk kun je water drinken uit het welbekende blauwe Spa-flesje, maar dit is niet altijd even makkelijk mee te nemen, in je broekzak. Daar moet de Fred Water Flask verandering in brengen. Deze roestvrijstale waterfles past makkelijk in je zak en ziet er ook nog eens stoer en ‘Malboro-man-achtig’ uit. Het hogere doel van de makers is om te zorgen dat mensen meer water gaan drinken in plaats van suiker houdende dranken, maar ook om zelf wat geld te verdienen natuurlijk.

Lees ook: Waterbubbel kan makkelijk en milieuvriendelijk je dorst lessen

Branding

Wat vooral leuk is aan Fred Water Flask is de branding, ze hebben erg hun best gedaan om een grappige video te maken en daar zijn ze in geslaagd. Wil je Fred backen, dat kan op Kickstarter vanaf $ 19 (€ 15).

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer