De Fitbit Flex meet al je dagelijkse activiteiten en slaappatronen

De Fitbit Flex meet al je dagelijkse activiteiten en slaappatronen

Fitbit introduceert de Fitbit Flex in Nederland. Deze armband houdt realtime bij hoe veel stappen je neemt en hoe veel kilometer je daarbij aflegt. Maar daarnaast is deze armband ook in staat het aantal trappen dat je beklimt te meten, en het aantal calorieën dat je verbrandt. Tevens is de Fitbit Flex in staat ‘s nachts je slaappatroon te meten.

 

De band heeft vijf kleine LED lampjes die aangeven hoeveel van je te behalen doel je al bereikt hebt. Heel veel meer is het niet. De armband is gemaakt van rubber, en zweet niet. In de band zit een kleine losse “tracker” die je eruit moet halen als je hem wil opladen. Dit gaat wel eenvoudig maar is ietwat onhandig.

De FitBit Flex heeft een prijs van € 99,95 en dat is dan ook nog eens meteen een beetje minder dan zijn concurrenten van o.a. Nike.

Je kunt de Fitbit Flex eenvoudig synchroniseren met pc’s en Mac’s, en met een aantal Android-smartphones, zoals de Samsung Galaxy S3, S4 en de Note 2, met iPhones (4S en hoger), iPads (derde generatie en hoger) en iPods (vijfde generatie en hoger).

Hij is waterbestendig, zodat je hem ook onder de douche of in het zwembad kunt omhouden.

De kleine ‘tracker’ is eenvoudig uit de polsband te halen om hem in een andere kleur band te plaatsen, zo matcht hij ook nog eens perfect met je outfit.

De Fitbit Flex wordt geleverd met een tracker, een kleine en grote polsband, oplaadkabel, draadloze USB-stick, gratis FitBit-account en een lithium-ion-polymeeraccu die opgeladen vijf tot zeven dagen meegaat. De Fitbit Flex is verkrijgbaar voor  € 99,95 op  http://www.fitbit.com/flex

Combineer verder eenvoudig met andere apps, zoals MyFitnessPal en Endomondo.

Behalve deze nieuwe Flex zijn ook de andere producten van Fitbit sinds kort in Nederland verkrijgbaar: de Aria™ wi-fi smart scale, de One™ wireless activity & sleep tracker – een tracker die je in je broekzak draagt of vastclipt aan je beha – en de Zip wireless activity tracker. Meer informatie? Check: Fitbit op Facebook.

Bekijk hier de video:

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo