De Cabin neemt eindelijk frustratie accuduur bij Iphone gebruikers weg

De Cabin neemt eindelijk frustratie accuduur bij Iphone gebruikers weg

In de praktijk maken we het vaak mee, Iphone gebruikers die dringend op zoek zijn naar stroom omdat hun accu nog niet eens een dag lang meegaat. Concurrent Samsung heeft eerder hier een ludieke reclamespot over gemaakt, die ook op onze site te bekijken is.

 

Zou er nu dan toch eindelijk een oplossing zijn? Ja, misschien wel. Het heet de “Cabin“, een flinterdunne case die de accuduur van je iPhone met ongeveer 130 procent moet verbeteren. Het is een op Kickstarter gelanceerd project dat het accuprobleem moet oplossen. Het is een dunne, stijlvolle case met een ingebouwde accu van 2200 mAh en die regelt dat je iPhone het 130 procent langer doet. Handig daarbij is de magnetische plug zoals die van een MacBook-oplader. $ 50.000 was het doel, dat is inmiddels ruim overschreden. Wij kennen wel een paar mensen die de Cabin direct zullen aanschaffen! Prijzen zijn er vanaf $ 89. Te verkrijgen vanaf november 2014.


cabin

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo