De ALLERmoeilijkste Rubiks Cube oplossen doe je zo

De ALLERmoeilijkste Rubiks Cube oplossen doe je zo

Rubiks Cubes zijn er in alle formaten, maar het oplossen ervan is niet voor iedereen weggelegd. Om echt alle vlakjes op de goede plaats te krijgen, kost vaak redelijke wat tijd en vooral training.

17x17x17

Een normale Rubiks Cube heeft een afmeting van 3x3x3, dit exemplaar, ontworpen door Oskar Van Deventer heeft een 17 blokjes op elke rij zitten. Om deze op te lossen moet je van goede huize komen, maar vooral veel geduld en tijd hebben. Mocht je er heel, heel goed in zijn, dan heb je zo’n 7,5 uur voor nodig om deze belachelijke moeilijke en ingewikkelde Rubiks Cube op te lossen. Wij doen het hem zeker niet na, echt niet. Check onderstaande timelapse om zijn 7,5 uur of fame in een stroomversnelling te bekijken.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo