Alfa Romeo IFD 4C Road Bike, bestemt voor hele andere doelgroep

De liefhebbers weten het al lang, Alfa Romeo heeft de spectaculaire 4C op de markt gebracht, het kleinere broertje van de zeer exclusieve 8C. We hebben het hier uiteraard over een auto. Maar wat schetst onze verbazing? Alfa Romeo vond dit aanleiding om ook eens een fiets te ontwerpen en deze commercieel beschikbaar te maken. Hij heeft de naam “Alfa Romeo IFD 4C Road Bike” meegekregen.Het betreft een samenwerking van Alfa Romeo met Compagnia Ducale, en is natuurlijk geïnspireerd op de Alfa Romeo 4C, de meest sexy sportwagen van Alfa Romeo op dit moment. Het frame is met de hand gebouwd, en is gemaakt van carbon fiber. Daardoor weegt de fiets slechts 6,8 kilo. De prijs van dit uiterst rap Italiaans raspaardje? Leg € 3.500 neer en hij is van jou. Zoals bij de 4C autoversie heb je ook de keuze uit verschillende opties en upgrades. Wil je full options? Dan betaal je het lieve sommetje van € 9.000. Fietsplannen komend voorjaar? Maak ze dan exclusief als je zo’n bedrag kunt missen.

Alfa Romeo IFD 4C Road Bike Alfa Romeo IFD 4C Road Bike

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer