CoffeeBoxx: ram je koffiezetapparaat gerust tegen de muur

Koffie drinken, we doen het bijna allemaal en er zijn dan ook vele verschillende soorten koffiezet-apparaten op de markt. De subtiele Nespresso, ouderwetse filterkoffie en natuurlijk de populaire Senseo. CofeeBoxx neemt het ruige werk voor zijn rekening.

CoffeeBoxx

De CoffeeBoxx is gemaakt om ruige omstandigheden te doorstaan. Het robuuste apparaat is waterdicht, stofdicht en kan tegen een flinke stoot getuige onderstaande video. Hierin zien we zelfs dat een jeep met zijn volledige gewicht op vier van deze apparaten kan staan. De CoffeeBoxx is geen accessoire voor in je designkeuken, maar is bedoeld voor de bouw, wildernis of survival. Voor dit laatste hadden we wel graag een accu gezien, maar deze is helaas niet aanwezig. Het reservoir in CoffeeBoxx is 2,5 liter groot, dus genoeg om meerdere koppen koffie mee te zetten.

De CoffeeBoxx is gemaakt voor het zware werk en straalt dit ook uit, op Kickstarter zijn de reacties dan ook overwegend positief. Wil jij het project steunen, dat kan voor $ 225 (zo’n € 181). CoffeeBoxx3

CoffeeBoxx6 CoffeeBoxx5
CoffeeBoxx CoffeeBoxx2

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer