Clutch tas met ingebouwde verborgen camera

Clutch tas met ingebouwde verborgen camera

Leica is van oudsher natuurlijk bekend als producent van digitale fotocamera’s. Uiteraard moeten ook zij continue hun strategie aanpassen om in de steeds sneller veranderende wereld om ons heen hun producten nog aan de man te kunnen brengen. De meest recente modellen die Leica op de markt brengt, richten zich daarom steeds meer op design. Ze hopen hiermee, heel subtiel, maar wel steeds duidelijker aanwezig te willen zijn, marktaandeel te winnen in het hogere segment.

De klant die minder technisch is aangelegd qua fotografische kennis zal niet direct kiezen voor een bepaald merk met een rijke historie topkwaliteit, maar eerder kijken naar de luxueuze uitstraling van het product. Zo ook de nieuwe Leica C, die voldoet aan deze moderne eisen. Niet alleen de camera, maar ook de accessoires zijn ontworpen door niemand minder dan de mensen van het Audi Design team, dat al vele prachtige auto’s decennialang ontwerpt. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Een  metalen camerabehuizing, gezandstraald, in twee warme kleuren (champagne en donkerrood) Er zijn vijf verschillende modellen ontworpen, waarvan de meest opvallende de Leica C-clutch is.

Clutch, de dames vermoeden het al. Op de redactie hebben we het moeten navragen, maar clutch staat voor damestassen zonder hengsel, ze  moeten in de hand gehouden worden. Niet handig, maar staat wel heel hip. De Leica C-clutch is dan ook speciaal gericht op vrouwen. Deze “cameratas” is gemaakt van zacht alcantara leer, maar biedt niet alleen ruimte voor de camera, maar ook voor de bekende prullaria die vrijwel altijd te vinden zijn in de standaard dames handtassen. Dus eigenlijk een combinatie van luxe uitstraling, een kwalitatief erg goede camera , mooie afgewerkte materialen,  en uiteraard heel praktisch in het dagelijkse gebruik.

Behalve de “clutch” uitvoering zijn er nog vier andere modellen van de Leica C, gelukkig ook wat meer mannelijke modellen. Over een paar weken zal de nieuwe Leica te koop zijn, met een vanaf prijs van € 600. Dus dames, sla jullie slag met dit hippe cameratasje!

clutch tas

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo