CleverPet is daadwerkelijk een echte spelcomputer voor je hond!

Echte gadgets voor je huisdier, of het nu een hond, kat of ander dier is, je komt ze steeds vaker tegen in de winkel of op internet.

Ze maken het je alleen maar makkelijker, als baasje zijnde, je huisdier te verzorgen en misschien wat langer alleen te kunnen laten.

Kickstarter

Op Kickstarter, de site voor het lanceren van nieuwe ideeën, is de “CleverPet”  daar een leuk voorbeeld van. Dit spelcomputer-achtige apparaat biedt leerzame spelletjes aan voor je hond, zodat deze zich niet gaat vervelen als hij even alleen thuis is. In plaats van je bank of een kussen als speelgoed te gebruiken, kun je je hond nu afleiden via een bijbehorende app en een ingebouwde microfoon en speakers. Spreek hem of haar van afstand toe en praat met je hond, hij zal zeker reageren. Het doel van deze campagne is uiteindelijk $ 100.000 op te halen en dat is al ruimschoots gelukt. Betekent dat er zeker vraag en interesse is naar een spelcomputer voor je hond. Je kunt de CleverPet voor $ 199 alsnog reserveren via deze link. Bekijk de video hier beneden voor de werking van de Cleverpet.

cleverpet

http://youtu.be/fMQ6WuTcsLE

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer