Chui deurbel laat alleen diegene binnen wiens gezicht hem aanstaat

Het is niet direct een nieuw idee, maar toch heel mooi dat we tegenwoordig de technische mogelijkheden hebben om vooraf te bekijken wie we wel of niet binnen laten in ons huis.

Het Amerikaanse startup 214 Technologies laat zien dat met de Chui de mogelijkheden op dit gebied steeds verder gaan. Software die gezichten weet te herkennen zorgt ervoor dat de Chui deurbel weet wie er voor je huis staat en een bericht stuurt naar je smartphone. Is het een goede bekende is er de optie om deze direct naar binnen te laten.

Do not disturb lijst

En wil je een vervelende ex of misschien wel je schoonmoeder af en toe buiten houden, dan heb je zelfs de mogelijkheid een “do not disturb”  lijst aan te maken, waarop je deze mensen kunt plaatsen en waarvan je dan geen bericht ontvangt mochten ze voor je de deur staan. Is wel op eigen risico! Mooi bedacht natuurlijk wel! Nu wil je de Chui deurbel zeker hebben! Reserveer hem dan alvast hier voor $ 199.

chui deurbel

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer