Chronos maakt van ieder horloge een echte smartwatch

Chronos maakt van ieder horloge een echte smartwatch

Altijd al een smartwatch willen hebben, maar ook gek op het design van je ‘normale’ horloge? Dan is Chronos dé oplossing: Een handig klein schijfje dat jouw horloge in één klap verandert tot een echte smartwatch.

Hoe werkt de Chronos smartwatch?

Als het platte plaatje aan je horloge bevestigd is, kun je deze met bluetooth aan je telefoon verbinden. Vanaf dan kun je je horloge direct als smartwatch gebruiken. Dat betekent dat je het horloge vanaf nu kunt gebruiken om:

 • meldingen te ontvangen (zoals: berichten, agenda-items en je wekker)
 • je muziek te bedienen
 • foto’s te maken met de camera van je telefoon
 • stappen te tellen (en andere fitnessactiviteiten te managen)
 • met één druk op de knop je smartphone te vinden

Met de Chronos is je horloge uiteraard niet automatisch voorzien van een beeldscherm om meldingen op weer te geven. Geen nood! Door middel van trillingen en verschillende kleuren verlichting (die je zelf kunt instellen) brengt Chronos je op de hoogte van alle belangrijke meldingen die op je telefoon binnenkomen. Zie je aan je horloge dat er een whatsapp bericht is binnengekomen? Dan kun je deze op je telefoon lezen en beantwoorden.

Voor – omgerekend – zo’n 90 euro haal je de Chronos in huis. Even aan je horloge bevestigen, de app installeren, je meldingen instellen en je horloge is er klaar voor!

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo