Toffe timelapse van grote graffiti-wall ter ere van film Chappie

Toffe timelapse van grote graffiti-wall ter ere van film Chappie

In een wereld waar robots helpen het kwaad te bestrijden gebeuren er altijd onverwachte dingen, zo ook in Chappie. Deze op het eerste oog vredelievende robot komt voor een lastig dilemma te staan en en laat zijn geprogrammeerde gevoelens daarbij een rol spelen.

Chappie speelt zich af in de toekomst en biedt een inkijkje hoe de wereld eruit kan zien als de politiemachten gebruik maken van robots om criminelen te bestrijden. Natuurlijk zit er ook in deze film een twist, robot Chappie valt in handen van criminelen en wordt zo geprogrammeerd dat hij ook gevoel heeft. Natuurlijk kan dit niet goed aflopen en regisseur Neill Blomkamp doet dan ook waar hij goed in is: zorgen dat jij op het puntje van je toestel zit.

Ter ere van de film Chappie hebben bekende vloggers uit heel Europa meegewerkt aan een toffe graffiti op een muur van 18 x 3 meter en het resultaat is verbluffend. Een kleurrijk geheel met allerlei herkenbare elementen uit de film Chappie, zie in onderstaande Timelapse het resultaat.

Nadat het kunstwerk was voltooid, werd dit verdeeld in maar liefst 600 stukken die naar fans in de verschillende deelnemende landen werd gestuurd. Zo heb je dus, na het zien van de livestream op Twitch, ook nog eens een tastbaar en uniek onderdeel van deze futuristische film in handen.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo