Casio Excilim EX-FR10 gaat concurrentie aan met GoPro

Casio Excilim EX-FR10 gaat concurrentie aan met GoPro

De Casio Excilim EX-FR10 is een nieuwe draagbare action-cam  die gemonteerd kan worden op onder andere je pols, voorhoofd of rugzak. Met de 14 megpixel-camera kunnen dan snelle actie-beelden gemaakt worden die vervolgens via WiFi verzonden zullen worden.

CasioOpvallend aan de Casio Excilim EX-FR10 is dat er een los LCD-scherm van 2 inch meegeleverd wordt dat er opgeklikt kan worden om de beelden te bekijken. Als de camera voorzien is van het scherm en gedraaid wordt, heb je ook nog eens de perfecte selfie-cam, slimme jongens daar bij Casio…

De Casio Excilim EX-FR10 weegt 175 gram en kan ongeveer een uur opnemen in full HD met 30 frames per seconden op één acculading. Voor de liefhebber, deze actioncam is beschikbaar in het oranje, wit en groen vanaf september voor $ 699 (zo’n € 450). Meer informatie op de site van Casio.

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo