Carbon: horloge met accu kan smartpones opladen via zonne-energie

Carbon is een horloge, deze keer niet slim in digitale functies, maar gewoon een simpele analoge horloge met extra’s. Zo heeft de Carbon een zonne-paneel aan de voorzijde die de interne accu kan opladen. Op zich natuurlijk niet zo spannend, maar daarmee kan een smartphone kortstondig bijgeladen worden. Het werkt met zowel Android als iOS-apparaten, maar ook andere toestellen met een microUSB-aansluiting.

Carbon Solar Watch

De accu in deze horloge is 800 mAh groot en kan een smartphone dus deels opladen. Deze sluit je aan via een 2,5 mm jack-ingang. Of deze horloge ooit in productie gaat is de vraag, op het moment van schrijven heeft het Kickstarter-project nog niet het doel gehaald van $ 48.000. Steunen kan nog voor $ 130 inclusief verzendkosten.

carbon-watch-solar-charger

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer