Camerarobot Google maakt “enge” selfies in museum

Camerarobot Google maakt “enge” selfies in museum

Google wil steeds meer weten van ons allemaal en onze omgeving. Niet alleen wat er buitenshuis gebeurd, maar Google wil nu ook weten wat binnenshuis zich afspeelt.

 

Google heeft daarvoor het “Google Art Project” in het leven geroepen. Een camerarobot van Google heeft in diverse musea opnames gemaakt om daarmee als het ware een gigantische digitale kunstgalerij samen te stellen. Dit bracht de Spaanse kunstenaar Mario Santamaria op een idee. Hij snuffelde alle opnames na van het Google Art Project en probeerde de kunstwerken met spiegels te vinden. Voel je hem al?

Selfies

Hij was op zoek naar plaatjes die de  Google camerarobot van zichzelf had gemaakt, en dat had hij! Google’s Wall-e had de nodige selfies gemaakt zonder het waarschijnlijk zelf te weten! Hieronder staan een aantal van deze, mocht je er meer willen zien, kijk dan op Tumblr bij “The camera in the mirror“.

camerarobot camerarobot

camerarobot

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo