Bumble, de app voor de perfecte openingszin

Bumble, de app voor de perfecte openingszin

Bumble is nieuwe datingapp van de makers van Tinder. Ex-medewerkers ontwikkelden deze app die alleen vrouwen de mogelijkheid biedt om een gesprek te beginnen.  Een hele andere manier van daten!

Whitney Wolfe:  “Andere apps zitten vol enge kerels en cheesy versiertrucs. Bumble biedt een respectvolle, veilige community. Matches zijn veel relevanter dan op andere, oppervlakkigere apps.”

Het is de enige datingapp waarbij vrouwen de macht hebben en je ook verlost bent van die waardeloze openingszinnen. Je bent zelf in charge om het gesprek te starten. Ook krijg je hier, in tegenstelling tot Tinder, meer informatie over de werkachtergrond en school of opleiding van je potentiële match.

24 uur

Wel wordt hier net als bij Tinder gebruik gemaakt van swipen. Bij een match heb je als vrouw 24 uur om je droomdate aan te spreken, daarna verdwijnt je match weer. Niet genoeg aan 24 uur om je beslissing te maken? Dan kunnen jullie één connectie verlengen voor 24 uur. Je match kan je dus laten weten dat hij je echt ziet zitten, ook zonder dat jij contact opneemt.

Bumble stimuleert een andere manier van denken in de date wereld!

Getriggerd? Kijk dan zelf even in de App Store.

Bumble

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo