Bug-A-Salt: insecten doden met zout

Bug-A-Salt: insecten doden met zout

Crowfunding en insecten lijkt op het eerste gezicht niet de meest logische combinatie, maar Bug-A-Salt brengt daar verandering in. Met deze gun is het mogelijk om met zout, insecten te doden. Zie het als een soort van Super Soaker, maar dan met zout en het doel om insecten mee te doden. Dit klinkt natuurlijk erg desastreus, maar het zout zou juist ‘zachtaardig zijn. Bug-A-Salt is inmiddels succesvol gefinancierd via Crowdfunding-platform IndieGoGo, bijna 40x het oorspronkelijke bedrag is op gehaald en ruim 20.000 Bug-A-Salt’s zijn besteld.

bugasalt

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe manier van omgaan met insecten, check dan zeker onderstaand filmpje. Helaas is de Bug-A-Salt nog niet in Nederland te bestellen, maar niet getreurd, hier kun je hem wel naar Nederland laten versturen!. Heb je Amerikaanse connecties, voor $ 34,95 + verzendkosten kun jij een Bug-A-Salt bestellen. Ben dan wel weer benieuwd wat de douane ervan gaat vinden….

 

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo