Braven Mira Speaker, douchen met je favoriete muziek onder de douche

Braven Mira Speaker, douchen met je favoriete muziek onder de douche

Toch niks mooiers als je onder de douche ‘s morgens ook kunt genieten van heerlijke muziek? Lekker wakker worden toch?

Gewoon een radio op je badkamer is niet echt handig, kunnen heel slecht tegen vocht op de wat langere termijn. Ga dus voor een speaker die waterdicht is, maar die ook nog eens een meer dan goede geluidskwaliteit heeft.

Braven Mira Bluetooth speaker

Deze speaker is een mooie oplossing hiervoor. Het is een Bluetooth speaker die je makkelijk aan je douchekop ophangt. Hij is IPX5-waterbestendig ofwel bestand tegen behoorlijk wat bakken water, een douchestraal doet hem helemaal niets. Met een batterij die circa tien uur meegaat kun je wel behoorlijk wat douchebeurten van je favoriete muziek genieten. Via de Bluetooth verbinding kan hij gekoppeld worden met je smartphone of tablet, om zo een radio app af te spelen, maar ook je Spotify lijsten kun je streamen via de waterdichte speaker. Meest bizarre functie is dat je er ook mee kunt bellen onder de douche! De Braven Mira speaker heeft een ingebouwde microfoon zodat je het gesprek “onder het water” kunt voeren, echt hip! Hij is verkrijgbaar in zwart of grijs.  Zijn prijs is omgerekend circa € 75 en te bestellen via deze link. Mooie gadget!

Braven Mira Speaker Braven Mira Speaker Braven Mira Speaker Braven Mira Speaker

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo