BlinkerGrips: stijlvol knipperlicht voor op de fiets

BlinkerGrips: stijlvol knipperlicht voor op de fiets

Eigenlijk is het niet eens zo’n gek idee, knipperlichten voor op de fiets. Met BlinkerGrips kun je dit makkelijk realiseren. Zo kun je altijd goed laten zien welke kant je op gaat, een fietser is immers een kwetsbare verkeersdeelnemer.

BlinkerGrips

BlinkerGrips worden als handvat gemonteerd op de fiets. Deze LED-knipperlichten weken op batterijen die ongeveer 2500 keer afslaan mee zullen gaan. BlinkerGrips zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje, dus laat valt je fiets per ongeluk, dan zouden ze dit moeten overleven. Deze fiets-knipperlichten kosten ongeveer € 50.

Als je dan toch bezig bent met je fiets te pimpen, kun je natuurlijk ook direct speakers erop zetten, een dashcam monteren en een achterkijkspiegel gebruiken. Dit alles leg je natuurlijk aan de ketting met een stijlvol slot.

Video

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo