BlackBerry keert terug naar zijn roots met de Classic

BlackBerry keert terug naar zijn roots met de Classic

Het begon allemaal met BlackBerry, daarop kon je pingen en snel ook, met het fysieken toetsenbord. Door velen geroemd en het noodlijdende BlackBerry grijpt terug, de Classic is net als vroeger.

BlackBerry Classic

Met de BlackBerry Classic gaan we terug naar de smartphones met toetsen. Tegenwoordig hebben smartphones praktisch geen toetsen meer, laat staan een toetsenbordje. Ook de grondlegger van deze toestellen heeft geƫxperimenteerd maar zonder succes, de BlackBerry Classic moet dit succes weer terugbrengen.

BlackBerryClassi2

Dit toestel heeft een 720×720 scherm van 3,5 inch en een dualcore-processor samen met 2GB RAMgeheugen. Bovenal heeft deze het herkenbare en geliefde toetsenbord, zou BlackBerry hiermee opnieuw de (zakelijke) markt gaan veroveren?

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo