Bikee Bike: maak van elke fiets een supersnelle e-bike

Bikee Bike: maak van elke fiets een supersnelle e-bike

E-bikes zijn hot en happening, maar wat nu als je een gewone fiets hebt, maar toch wat aandrijving kan gebruiken?

Zelf elektrische fiets maken

Gelukkig zijn er inmiddels meerdere oplossingen die van elke fiets een e-bike kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld deze, maar Bikee Bike richt zich op een andere markt. Met de Bikee Bike, die nu op Kickstarter te vinden is, scheur je binnenkort door de straten.

Bikee Bike

De Bikee Bike bestaat uit een aantal onderdelen zoals een gashendel, een smartphonebox om via Bluetooth met de app te connecten en natuurlijk de motor zelf. De makers claimen dat er een actieradius is van 60KM en dat je binnenkort met maar liefst 45KM/h door de straten kunt scheuren.

Wil je er ‘reserveren’, dat kan door Bikee Bike op Kickstarter te steunen voor € 990, dan heb je direct de aller snelste versie. Ben je een beetje handig? Dan zou je alles zelfs binnen een kwartiertje moeten kunnen installeren.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo