Batthead: op afstand bestuurbare batterij

Batthead: op afstand bestuurbare batterij

Op Kickstarter komen vaak interessante projecten voorbij, soms met een ‘waarom heb ik dat niet bedacht’-gevoel. Ook Batthead kan in deze categorie vallen. Batthead is een batterij, maar geen gewone. Batthead is namelijk op afstand te besturen, met je smartphone of tablet.

Batthead

Batthead is een AA-batterij zoals we die vaak gebruiken, echter zit er toch net iets meer techniek in dan de reguliere Duracell-versie. Met Batthead is het mogelijk om via smartphone of tablet (vooralsnog iPhone en iPad, Android later) de batterij uit te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld het speelgoed van je kinderen uitzetten, of timen wanneer een bepaald apparaat wel en niet aan moet springen. Batthead wordt verbonden via Bluetooth met een smartphone of tablet. Wil jij Batthead steunen/kopen, dat kan op Kickstarter vanaf ongeveer € 30 heb je een exemplaar!

Video

http://youtu.be/PVTaZmAToxQ

 

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo