Bathsphere, een comfortabel luxe zwevend bad

Bathsphere, een comfortabel luxe zwevend bad

Met dit door industrieel ontwerper Alexander Zhukovsky ontworpen luxe bad, Bathsphere genaamd, weet je zeker dat je indruk maakt op al je gasten.

Bathsphere
Het bijzondere concept is bolvormig en hangt op aan het plafond, het zweeft als het ware. Dit  moet zorgen voor een uiterst bijzondere badkamerervaring. En omdat het een concept betreft heeft Alexander ook een aantal andere vernieuwende snufjes toegevoegd.

Zo heb je de mogelijkheid met een druk op de knop de temperatuur veranderen. Ook kun je op die manier de verlichting bijstellen of zelfs een lekker geurtje naar binnen laten blazen.

De hoeveelheid water die per bad verbruikt wordt, is helaas niet bekend. Dit zal waarschijnlijk best een extra kostenpost zijn. Maar goed, als je je zo’n luxe bad kunt permitteren, mogen die paar extra liters water ook geen probleem zijn.

Klinkt allemaal uiterst luxueus dus, iets wat we toch allemaal wel eens zouden willen ons leven. Maar wat zou de toekomstige prijs kunnen zijn van zoveel luxe? Als we die horen, zou ons bad wel eens letterlijk in het water kunnen vallen.

Bathsphere

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo