Barbecue in je aktetas: overal grillen maar!

Nu het al vroeg goed weer is, kriebelt het natuurlijk om de barbecue uit het stof te halen. Ben je echter onderweg, wordt dat wat lastiger.

Toch zin om dan ergens op locatie te gaan grillen? Deze draagbare houtskoolbarbecue is vermomd als een stalen koffer en kun je letterlijk overal mee heen nemen. De grill is perfect voor het strand, park, terras of toch ook voor bij je huis. Heel praktisch en handig. Wanneer het hele zaakje gesloten is, meet hij slechts 31,75 x 22,1 cm en is maar 7 cm dik.

De BBQ aktetas  is een absolute killer om een ​​nieuwe dimensie toe te voegen aan je dagtochtjes. In plaats van het kopen van de lunch bij de dichtstbijzijnde broodje worst verkoper, klap je je aktetas BBQ open en grillen maar, heerlijk bij je eigen picknick!

Barbecue Barbecue Barbecue

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer