Eindelijk Bacon Hagelslag, een droom dit uitkomt

Eindelijk Bacon Hagelslag, een droom dit uitkomt

Het heeft veel te lang geduurd, maar vlak na de lancering van Kickstarter voor Nederlandse projecten is hij er dan eindelijk, Bacon Hagelslag. Dit is bacon, in de vorm en verpakking van hagelslag. De makers melden dat er dagelijks zo’n 750.000 sneetjes met hagelslag gegeten worden, dit is jaarlijks zo’n 14 miljoen kilo.

Bacon Hagelslag

Wil jij dit vooruitstrevende project steunen, voor € 6 ben jij als één van de eersten eigenaar van een echt pak Bacon Hagelslag. Dit kan natuurlijk op een boterham gebruikt worden, maar ook in salades en andere gerechten. Verwacht je grootverbruiker te worden van dit nieuwe product, dan kun je voor € 1000 maar liefst  175 pakken aanschaffen waarbij je ook nog eens het project steunt. Wat is de wereld toch mooi….

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo