Augmented Vision, het gat dat Google Glass achterlaat opgepakt door Mini

Augmented Vision, het gat dat Google Glass achterlaat opgepakt door Mini

De Google Glass zal het voorlopig niet gaan worden, deze zeer innovatieve high-tech bril heeft het ondanks zijn flitsende start toch niet gered. Natuurlijk is het idee erachter zeker wel een tweede poging waard en dat is nu door andere fabrikanten opgepakt.

 

Mini en BMW willen proberen te scoren met de Augmented Vision, een soortgelijke bril die er voor moet gaan zorgen dat autorijden veel fijner maar vooral ook veiliger wordt.

De bril is in staat handige en belangrijke informatie weer te geven, zoals je huidige- en maximale snelheid. Uiteraard ook allerlei informatie over je te rijden route, dusdanig dat je niet meer op je dashboard hoeft te spieken. Ook kan de Augmented Vision met behulp van camera’s aan de buitenkant van de Mini zien wat er gebeurt door letterlijk door de carrosserie heen te kijken. Het klinkt alsof dit hopelijk eindelijk de oplossing is voor onze dode hoek in de auto. Ergens eind april zal Mini het eerste prototype van de bril tonen aan de wereld. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de video hier beneden.

https://youtu.be/QARt89_6Jrs

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo